Juuret maassa

Luonnon antimia ja luonnon tarjoamia elämyksiä

Minä, Kaisa

Kaisa Vermasheinä

Juuret maassa -sivuston takana olen minä, Kaisa Vermasheinä, luonnon ja luonnonantimien ystävä. Matkani luonnonantimien parissa on alkanut lapsuudessa, marja- ja sienimetsillä ja äidin nokkosmuhennoksen äärellä. Luontosuhteeni on saanut vahvat perustukset mökillä ja merellä vietettyinä lapsuuden kesinä. Marjoista, sienistä ja metsäretkistä innostuin uudelleen ja yhä enemmän taas nuoruuden humputusten jälkeen, ja nykyään vietän vapaa-aikaani mieluiten metsässä perheen kesken, ulkoillen ja luonnossa liikkuen.

Elämääni kuuluvat myös villiyrtit, joiden kasvua odotan aina innolla keväisin. Olen myös opiskellut luonnonvara-alaa; vuonna 2015 valmistuin luonnonvaratuottajaksi kahden vuoden päätoimisten aikuisopintojen myötä. Lisäksi olen koulutettu luonnonyrtti- ja kauppasienineuvoja. Opintojen myötä elämääni tuli myös luonnonkosmetiikan valmistus. Keväällä 2016 ilmestyi kirjoittamani luonnonkosmetiikkakirja Lempeää kauneutta luonnosta – Valmista itse hyvän olon kosmetiikkaa. Olen pitänyt kursseja ja työpajoja luonnon antimien käytöstä ja keruusta, ja vuosina 2020 ja 2021 toteutin Villiyrttimatka-verkkokurssin.

Vuosien mittaan olen innostunut lähiretkeilystä, vaelluksesta ja luontoliikunnasta. Aina löytyy uusia tapoja nauttia luonnosta! Olen kiinnostunut yhä enemmän myös siitä, miten luonnossa oleskelu ja toimiminen vaikuttaa psyykkiseen ja fyysiseen terveyteen. Keväällä 2019 suoritin aiheeseen liittyen Green care perusteet -opinnot.

Kirjoitin vuosien ajan näille sivuille blogia, jonka suosituimpia juttuja olen koonnut kirjoitukset-sivulle. Juttuja löytyy muun muassa villiyrteistä ja muista luonnon antimista, luonnonkosmetiikan valmistamisesta ja retkeilystä. Löydät minut juttuineni myös Facebookista ja Instagramista.

7 thoughts on “Minä, Kaisa

  1. Kaisa, killasin koko email inboxini ja siinä meni sinun verkkoyrttikurssini linkki. Aineiston käyttö vielä voimassa. Saanko uuden linkin, hyvää syksyä tv Päivi Purola

  2. Päivitysilmoitus: Tee itse kasvovoide

  3. Päivitysilmoitus: Tee itse kasvovoide – YRTTEILYJÄ

  4. Päivitysilmoitus: Tervetuloa luonnonkosmetiikan kurssille 17.9.! – YRTTEILYJÄ

  5. Päivitysilmoitus: Syyskuussa kotikosmetiikkakurssi Turussa. Tule mukaan! – YRTTEILYJÄ

  6. Päivitysilmoitus: Uusi kirja: kotikosmetiikkaa yrteistä – YRTTEILYJÄ

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s