Juuret maassa

Maanläheistä elämää kaupungin laidalla ja koulutusta luonnon antimien hyödyntämisestä.

Lempeää kauneutta luonnosta -kirja

kirja_kuvasarja

Kirjoittamani luonnonkosmetiikkakirja Lempeää kauneutta luonnosta: Valmista itse hyvän olon kosmetiikkaa ilmestyi huhtikuussa 2016.

Voit tilata oman kappaleesi suoraan minulta hintaan 32,90 € + postituskulut 4 €. Halutessasi saat kirjaan minun eli tekijän signeerauksen tai omistuskirjoituksen. Tilaukset sähköpostilla: kaisa.vermasheina@gmail.com.

Kirjaa myy myös mm. Akateeminen kirjakauppa ja TwistBe.

Luonnonkosmetiikan runsaudensarvi

Kirjassa on kymmenittäin eritasoisia ohjeita luonnonkosmetiikan valmistamiseen ja esittelyjä ihanista Suomen luonnon kasveista, jotka tarjoavat meille kauneutta ja hyvinvointia.

Kirja sisältää ohjeita kasvojen, hiusten ja koko vartalon kauneudenhoitoon, puhdistukseen ja hemmotteluun. Raaka-aineita haetaan niin metsästä, puutarhasta kuin keittiöstäkin: tuotteissa käytettäviä kasveja ovat muun muassa koivu, poimulehti, nokkonen, siankärsämö, puna-apila, ruusu, kehäkukka, minttu…

Ohjeita kuvittavat upeat ja tunnelmalliset valokuvat, joiden myötä mieli kulkeutuu kevääseen ja kesään! Kirjan kustantaa Kirjapaja ja sen kuvituksesta vastaa ystäväni Katri Saarela (Instagramissa @kutriart).

Kirjan avulla opit tekemään itse muun muassa naamioita, voiteita, saippuaa ja kuorinta- ja puhdistusaineita. Valmistamisen alkuun on helppo päästä selkeiden perusmenetelmien avulla – ja halutessasi reseptit tarjoavat loputtomia muuntelumahdollisuuksia ja mukavaa haastetta pitkäksi aikaa!

 

 

Pähkinänkuoressa

Lempeää kauneutta luonnosta: Valmista itse hyvän olon kosmetiikkaa

  • ilmestyi 4/2016
  • 128 sivua
  • kovakantinen, sidottu
  • teksti: Kaisa Vermasheinä
  • valokuvat: Katri Saarela
  • kustantaja: Kirjapaja
  • Ovh. 32,90 €