Juuret maassa

Luonnon antimia ja luonnon tarjoamia elämyksiä

Lempeää kauneutta luonnosta -kirja ilmestyy huhtikuussa – ennakkotilaa nyt!

3 kommenttia

Lempeää kauneutta luonnosta kansikuvaLempeää kauneutta luonnosta -kirjan voi nyt tilata ennakkoon. Kirja on oikea luonnonkosmetiikan runsaudensarvi!

Kirja sisältää kymmenittäin eritasoisia ohjeita luonnonkosmetiikan valmistamiseen ja esittelyjä ihanista Suomen luonnon kauneuskasveista.

Kesäkuussa 2015 alkanut projekti on nyt paketissa ja minun tehtäväni on enää odottaa hetkeä, jolloin saan valmiin kirjan käsiini. Painokoneet rullaavat par’aikaa ja kirja ilmestyy huhtikuun alussa.

Voit tilata nyt oman uunituoreen kappaleesi hintaan 32,90 € + postituskulut 4 €. Kun tilaat kirjan nettisivujeni kautta, saat halutessasi kirjaan terveiseni eli omistuskirjoituksen tai pelkän signeerauksen.

Aineksia Suomen luonnosta

Kirja sisältää ohjeita kasvojen ja koko vartalon kauneudenhoitoon, puhdistukseen ja hemmotteluun. Punaisena lankana ohjeiden laatimisessa olen pitänyt Suomen luontoa. Lähes kaikissa ohjeissa onkin aineksia, joita voi itse kerätä tai kasvattaa. Koivun lehtiä, nokkosta, puna-apilan kukkia, ruusun terälehtiä… Toki kosmetiikan tekemiseen tarvitaanmyös ihan tavallisia ruokakaupan aineksia, kuten kasviöljyjä ja eksoottisempiakin luonnonkosmetiikan raaka-aineita – kerron kuitenkin aina, mistä niitä voi hankkia.

Ohjeita kuvittavat upeat ja tunnelmalliset valokuvat, joiden myötä mieli kulkeutuu kevääseen ja kesään! Valtavat kiitokset kuvista ystävälleni Katrille!

ennakkotilaanyt

Kirjan avulla opit tekemään itse muun muassa naamioita, voiteita, saippuaa ja kuorinta- ja puhdistusaineita. Valmistamisen alkuun on helppo päästä selkeiden perusmenetelmien avulla – ja halutessasi reseptit tarjoavat loputtomia muuntelumahdollisuuksia ja mukavaa haastetta pitkäksi aikaa!

Pähkinänkuoressa

Lempeää kauneutta luonnosta: Valmista itse hyvän olon kosmetiikkaa

  • ilmestyy huhtikuun alussa 2016
  • 128 sivua
  • kovakantinen, sidottu
  • teksti: Kaisa Vermasheinä
  • valokuvat: Katri Saarela (@kutriart)
  • kustantaja: Kirjapaja
  • Ovh. 32,90 € (nettisivujeni kautta postituskulut 4 €)

Kirjoittaja: Kaisa

Juuret maassa on luontoelämyksiä ja luonnonantimia, ulkoilua ja retkiä taaperon tahdissa sekä ilon ja rauhan löytämistä metsästä. Pidän myös kursseja ja työpajoja villiyrteistä ja luonnonkosmetiikan valmistamisesta. Yhteystiedot: Kaisa Vermasheinä, kaisa@juuretmaassa.com

3 thoughts on “Lempeää kauneutta luonnosta -kirja ilmestyy huhtikuussa – ennakkotilaa nyt!

  1. Päivitysilmoitus: Kotikosmettiikkaa omalta pihalta - luonnollinen koivunaamio saunaan

  2. Mahtavaa! Ennakkotilaus tehty!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s