Juuret maassa

Luonnon antimia ja luonnon tarjoamia elämyksiä

Mustikkaretkellä Saran kanssa – Pohjolan maut à la Sara

Jätä kommentti

Sain viime kesänä ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua tv-ohjelman kuvauksiin. En ole varsinaisesti valokeilassa viihtyvä linssilude, mutta päätin silti lähteä mukaan. Olin Sara La Fountainin vieraana hänen suomalaista ruokakulttuuria esittelevässä,  englanninkielisessä kokkiohjelmassaan.

Kokemuksesta muodostui hauska ja mielenkiintoinen. Vietin heinäkuisen iltapäivän kuvausryhmän kanssa Nuuksion kansallispuistossa. Sain kunnian esitellä kansallispuistoa ja sen marja-aarteita. Ymmärrän nyt, kuinka paljon muutaman tv-minuutin eteen tehdään töitä. Kuvausten aikana ehti ihan oikeasti poimia mustikoita!

Pohjolan maut à la Sara -sarjaa on esitetty jo muissa maissa ja nyt se on nähtävissä myös Suomen Fox-kanavalla. Nuuksio-jakson nimi on Mustikkaretki (osa 7).

Pohjolan maut a la Sara mustikat

Pohjolan maut a la Sara Nuuksio

Pohjolan maut a la Sara tee

Kirjoittaja: Kaisa

Juuret maassa on luontoelämyksiä ja luonnonantimia, ulkoilua ja retkiä taaperon tahdissa sekä ilon ja rauhan löytämistä metsästä. Pidän myös kursseja ja työpajoja villiyrteistä ja luonnonkosmetiikan valmistamisesta. Yhteystiedot: Kaisa Vermasheinä, kaisa@juuretmaassa.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s