Juuret maassa

Luonnon antimia ja luonnon tarjoamia elämyksiä

Luonnon satokausi käynnistyy nyt – lähde mukaan!

Jätä kommentti

Kevään edetessä luonnontuotteiden satokausi pääsee kunnolla vauhtiin. Ensimmäiset syötävät luonnonkasvit ovat jo päätyneet villiyrttiharrastajien eli hortoilijoiden lautasille. Korvasieniäkin on löydetty ja koivun mahlan juoksutuksen aika on käsillä. Viimeistään toukokuun alusta loka-marraskuulle saakka ahkera luonnossa liikkuja voi kerätä lautaselleen ihan joka päivä jotain tuoretta!

Himohortoilija säilöö luonnon satokauden antimia myös talven varalle eikä luonnontuotteiden käyttö pääty keittiöön. Niistä valmistuu kätevissä käsissä myös terveyttä edistävää yrttiteetä, tinktuuraa ja muita rohdoksia sekä kauneutta ylläpitävää luonnonkosmetiikkaa.

Varmuutta tunnistukseen ja taitoja luonnontuotteiden käyttöön!

Puolen vuoden mittainen Juuret maassa -valmennus on ainutlaatuinen tilaisuus sukeltaa syvälle luonnontuotteiden valloittavaan maailmaan! Asiat käsitellään satokauden tahdissa ja käytännönläheisesti. Villiyrtit, lääkekasvit, marjat ja sienet opetellaan tunnistamaan niiden luonnollisilla kasvupaikoilla, jolloin valmennettaville tulee varmuutta niiden löytämiseen ja keräämiseen myös omassa arjessa. Kerätyt luonnontuotteet eivät jää epävarmuuden vuoksi käyttämättä, kun yhdessä opetellaan käsittelemään ja säilömään niitä ja testataan erilaisia reseptejä.

Poikkeuksena lyhyt- ja verkkokursseihin verrattuna Juuret maassa -valmennuksessa osallistujat saavat henkilökohtaista ohjausta, joka perustuu osallistujan aikaisempaan kokemukseen, tietotasoon ja henkilökohtaisiin tavoitteisiin. Valmennuksen ryhmäkoko on pieni, joten kaikkiin kysymyksiin tulee metsäretkillä ja lähiopetustunneilla varmasti vastaukset! Valmentajaan saa yhteyden puhelimitse ja sähköpostitse myös lähiopetuskertojen ulkopuolella – lisäksi tunnistusapua ja muita neuvoja voi kysyä suljetun Facebook-ryhmän kautta.

Valmennusryhmän ensimmäinen tapaaminen on Espoon Nuuksiossa keskiviikkona 6.5.2015. Mikäli haluat mukaan valmennukseen alusta alkaen, ilmoittaudu 22.4. mennessä.

Tutustu valmennukseen nyt ja ilmoittaudu mukaan!

Juuret maassa posteri

Kirjoittaja: Kaisa

Juuret maassa on luontoelämyksiä ja luonnonantimia, ulkoilua ja retkiä taaperon tahdissa sekä ilon ja rauhan löytämistä metsästä. Pidän myös kursseja ja työpajoja villiyrteistä ja luonnonkosmetiikan valmistamisesta. Yhteystiedot: Kaisa Vermasheinä, kaisa@juuretmaassa.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s